AD Autobedrijf wordenAD Autobedrijf worden

Samen staan we sterk

Zelfstandig ondernemen met ondersteuning naar keuze.

Lees verder

Blijf wie je bent met AD Autobedrijf

Blijf wie je bent met AD Autobedrijf

U bent een zelfstandig ondernemer met een eigen werkplaats en een professioneel team. U heeft jarenlange ervaring als garagebedrijf en uw klanten kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. U ziet geen reden om deze zelfstandigheid op te geven, maar u heeft wel behoefte aan de ondersteuning die een formule kan bieden. Juist daarom is de AD Autobedrijf formule interessant. Bij AD Autobedrijf kiest u namelijk zélf van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo heeft u de voordelen en het bereik van een bekende formule, maar blijft uw zelfstandigheid behouden.

Wat bieden wij u?

Wat bieden wij u?

Als AD Autobedrijf kunt u rekenen op verschillende voordelen en diensten ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden. Het uitgebreide pakket van standaarddiensten is beschikbaar voor alle AD Autobedrijven. U kunt zelf bepalen of diensten een meerwaarde hebben voor uw bedrijf. Laat u door ons adviseren.

  • 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties
  • Complete en altijd up-to-date voertuig technische informatie van alle merken
  • Marketing campagnes landelijk en lokaal
  • Een professionele, goed vindbare AD Autobedrijf website
  • Online presentatie van uw occasions
  • (Europese) Pechhulp
  • Ontdek uw winstpunten met verbeterservice
  • Training & Opleiding

Inkoopvoordelen

Automaterialen, gereedschappen, equipment, banden en meer koopt u
uiteraard tegen scherpe condities bij uw AD Grossier. Echter, er is ook veel voordeel te halen op de inkoop van niet automotive gerelateerde zaken. Wat denk u van de inkoop van energie, telefoniecontracten, afvalverwerking, huisstijl en bedrijfskleding? Als AD Autobedrijf
formule informeren we u graag over de afspraken die we hierover gemaakt hebben met verschillende partijen. Doe er uw voordeel mee!

Kies voor AD Autobedrijf

Kies voor AD Autobedrijf

Er zijn al meer dan 4500 zelfstandige ondernemers die succesvol gebruik maken van de ondersteuning van AD Autobedrijf. Wilt u meer weten over de formule en onze unieke dienstverlening?

Ton Sieljes, AD Autobedrijf Formule Manager, licht graag toe dat zelfstandig ondernemen uitstekend samengaat met de AD Autobedrijf formule.

Bel 06-205 452 74 of stuur een email naar t.sieljes@adnederland.nl.


www.adnederland.nl
www.ad-europe.com

Maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt